Healing – Energiahoito


Valon Sydän tarjoaa ja opettaa energiahoitoa eri muodoissa ha eri tasoilla. Keskiviikon avoimessa illassa tarjoamme lyhyitä ”energiahoitomaistiaisia” klo 20 alkaen. Jos olet yksilöllisen hoidon tarpeessa, kannattaa varata oma aika, hinta 72 €/tunti. Silloin hoitoa voidaan myös täydentää Ajatuskenttäterapialla ja Matrix Energeticsillä:

Thought Field Therapy – Ajatuskenttäterapia

Käänteentekevä menetelmä jolla voidaan hoitaa kipua, fyysisiä vaivoja ja kielteisiä tunnetiloja – pelkoja ja  pelkotiloja  (esim. hammaslääkäri- ja lentopelkoa, kahvikuppineuroosia), levottomuutta,  ahdistusta, masennusta, uniongelmia jne.). TFT on pehmeä, erittäin nopea ja täysin kivuton menetelmä.
Lue lisää »

Matrix Energetics

Uusi hoitomuoto joka perustuu kvanttifysiikan lakeihin yhdistettyinä oman mielemme voimaan on nyt saatavissa myös Suomessa.
– Hoito luo erittäin voimakkaan hyvänolon tunteen, se on kuin sisäisen rauhan ja ilon aalto.
– TFT:n avulla vanhat juurtuneet  kielteiset ajatus- ja käyttäytymismallit murtuvat ja sulavat pois,   joten sen avulla voimme parantaa vanhoja traumoja ja tunneperäisiä toimintamalleja.
– Silloin olemme vapaita aloittamaan uuden elämän sekä terveyden että henkisen hyvinvoinnin suhteen.
– Uudessa tietoisuuden tilassamme saamme uusia mahdollisuuksia ja pystymme toteuttaman unelmamme.
– Matrix Energetics -menetelmä on transformatiivistä luomista, joka muokkaa todellisuutta. Sitä ei voi verrata mihinkään muuhun energiahoitomuotoon.


  • Yksittäiset hoidot 70 €/tunti.
  • TFT + Matrix 5 kerran hoitopaketti kipuun, rauhattomuuteen, uniongelmiin jne. 1-1,5 h/kerta, à 280 €.
    HUOM! Hoitopakettiin sisältyy takuu – ellet tunne muutosta parempaan jo ensimmäisellä kerralla sinun ei tarvitse maksaa mitään.