Kurssit


Kurssimme tähtäävät itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun monella eri tavalla. Useimmat kursseista pidetään kysynnän mukaan. Porvoossa vähimmäisosallistujamäärä on yleensä pieni, usein kaksi henkeä riittää. Laatu on määrää tärkeämpi!
HUOM! Eräät kurssit ovat jatkokursseja, eli niihin tarvitaan aiemmilla kursseilla opittuja perustietoja.

Jos tulijoita on riittävästi, Valon Sydän ry voi myös järjestää pitemmän, parivuotisen Selvänäkijä- ja parantajakoulutuksen.

Alla olevasta painikkeesta voit ilmoittaa meille, mistä kurssista/kursseista olet kiinnostunut! Kysele myös muista henkisen kasvun aiheista!

Apua itsellesi

1. Oman Voiman Avaimet – helpot energiatyökalut voimaantumiseen ja elämänsuunnan löytämiseen
(Energiakentän puhdistus ja meditaatio I)

Peruskurssillamme opit ymmärtämään omaa energiakenttääsi ja tietoisesti vaikuttamaan sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiisi. Se, mitä kentässäsi on, toimii magneetin tavoin ja vetää puoleensa lisää samanlaista. Oppimalla muuttamaan tuota magneettia yksinkertaisten mielen tekniikoiden ja harjoitusten avulla voit ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan – tässä ja nyt.

Opit mm:
olemaan henkisesti läsnä, jotta olisit tehokkaampi kaikissa toimissasi etkä esim. tekisi virheitä työssäsi tai liikenteessä, vain koska et huomannut asioita,
lataamaan voimavarasi nopeasti – jo viisi minuuttia riittää antamaan uutta puhtia uuvuttavan päivän aikana,
poistamaan vanhoja, vieraita ja negatiivisia ajatusmalleja, jotta vapaudut luomaan elämääsi uusia kuvioita,
– löytämään ilosi, innostuneisuutesi ja luovuutesi kuuntelemalla sisintäsi.

Meditoimalla saat vastaukset elämäsi ratkaiseviin kysymyksiin oikeasta lähteestä – itseltäsi. Hinta 130 €.


2. Elämänpeili – kuusi yksinkertaista askelta alitajuisten voimavarojesi vapauttamiseksi!
(Energiakentän puhdistus ja meditaatio II)

Oletko tietämättäsi alitajuntasi vanki? Alitajunnassamme on kaikki mitä olemme elämämme aikana kokeneet. Se luo käsityksemme siitä, miten maailma toimii, esim. mikä on mahdollista, mikä ei. Käsitykset voivat olla totta – tai sitten eivät. Ne toimivat magneetteina ja vetävät puoleensa lisää samanlaista. Opetus toistuu, kunnes läksy on opittu.

Tällä kurssilla opit pääsemään käsiksi alitajuisiin ajatusmalleihisi ja muuttamaan niistä ne, jotka luovat elämääsi negatiivisia kokemuksia tai estävät etenemistä. Kun poraudut ongelman ytimeen, miellät opetuksen ja puhdistat alitajuntasi, saat todella elämäsi muuttumaan paremmaksi tässä ja nyt, olipa kyse rahasta, ihmissuhteista, terveydestä, itsensä toteuttamisesta tai jostakin muusta.

Opi avaamaan elämääsi jarruttavat alitajuiset solmut Oman Voimasi Avaimia käyttäen! Hinta 130 €, sis. Elämänpeili-CD:n.


3. Sisäinen rauha
(Energiakentän puhdistus ja meditaatio III)

Opit lisää keinoja energiakenttäsi puhdistamiseen, ohjelmointien ja ajatusmallien muuntamiseen sekä värähteesi nostamiseen sisäisen rauhan saavuttamiseksi. Opit myös mm. käyttämään valopyramidia ja erilaisia hengitystekniikoita ja puhdistamaan ja tasapainottamaan aivolohkot visualisoimalla. Hinta 120 €. (Pääsyvaatimuksena Oman Voiman Avaimet ja Elämänpeili.)


4. Sisäinen lapsi

Onko elämästäsi kadonnut ilo? Pätkivätkö lapsuudenmuistosi? Tunnetko itsesi hyväksikäytetyksi? Onko elämässäsi ”hankalia” ihmisiä? Etkö saa toiveitasi toteutetuiksi? Yritätkö olla mieliksi, jotta saisit hyväksyntää ja rakkautta?

Joskus erkanemme todellisesta olemuksestamme kovin pitkälle erilaisten tapahtumien ja ohjelmointien takia. Todellinen minäsi on kuitenkin avoin, luonnollinen ja välitön -kuin lapsi. Ottamalla yhteyttä tähän lapseen voit muistuttaa itseäsi siitä, kuka todella olet. Voit löytää jälleen sen lähteen, josta rakkaus, ilo ja turvallisuus kumpuavat. Hinta 95 € (sisältää työkirjan ja meditaatiokasetin).

Apua muille

5. Energiahoito I

Opit tekemään perusenergiahoidon itsellesi ja muille käyttämällä ja virrattamalla energiaa. Opit kuinka suojaudut ja erottaudut oikeaoppisesti hoidosta, ja kuinka välitetään puhdasta, uutta energiaa. Oma suojelusenkelisi opastaa ja auttaa Sinua tekemään hoidon. Kurssilla opit olemaan hänen kanssaan tietoisessa yhteydessä. Hinta 95 €. (Pääsyvaatimuksena kurssi Oman Voiman Avaimet.)


6. Energiahoito II

Kurssilla saat lisää tietoa energiakentästä ja opit käyttämään healingkolmiota sekä kohdistamaan hoitosi tarkemmin fyysisen kehon ongelmiin. Opit myös hoitamaan ihmissuhteita energiatasolla ja miten olla mahdollisimman avoin ja selkeä kanava sille valolle ja rakkaudelle, joka kauttasi hoidon aikana virtaa. Hinta 90 €.


7. Energiahoito III

Opit mm. käyttämään healingkolmiota tehokkaammin, puhdistamaan pään alueen, työstämään ohjelmointeja sekä voimistamaan kykyäsi virrattaa healing-energiaa. Hinta 90 €.


8. Regenesis-hoito

Jokaisessa solussa on valtava jälleenrakentamisvoima, jota esim. sikiö käyttää hyväkseen luodessaan itselleen kehoa. Oppimalla herättämään tämän voiman voit tehostaa kehon paranemisprosesseja uskomattomalla tavalla. Mm. palovammat voivat kadota jäljettömiin tunneissa! Hinta 90 €. (Pääsyvaatimus Energiahoito I)


9. Kristallihealing

Opit käyttämään jalokiviä ja kristalleja energiahoidon apuvälineenä tehdessäsi hoitoja itsellesi ja muille. Kristallihoito on suunnattoman rentouttavaa ja kristallit luovat hoidettavan ympärille kentän, jonka sisällä kaikki tapahtuu helpommin ja nopeammin. Hinta 90 €. (Pääsyvaatimus Energiahoito I)


10. Valotyö

Ihmiskunnan tehtävänä on huolehtia myös Äiti Maan hyvinvoinnista. Niin kuin ihmistä, planeettaakin voi auttaa energiahoidolla. Opettelemme mm. tukemaan luonnonsuojelijoita, auttamaan katastrofialueita ja hoitamaan planeetan energiaverkostoa virrattamalla valoa ja rakkautta. Hinta 80 €.

Parisuhteet ja Naiseus

11. Parisuhteet ja parisielut

Me kaikki haluamme onnellisen parisuhteen. Miksi se joskus on niin vaikeaa? Eikö ketään sopivaa ole mailla halmeilla? Ja jos meillä jo on suhde, niin olemmeko osanneet valita oikean kumppanin? Vai pitäisikö meidän huomata jotakin itsestämme? Miten luoda suhde, joka toimii, kestää ja kasvaa niin tunne-, mentaali- kuin käytännön tasolla? Mitä parisielut ovat? Entä seksi? Mitä tapahtuu energiatasolla? – Tervetuloa yksin tai kaksin! Hinta 85 €.


12. Naisen voima

Naisenergia on luovaa, voimakasta ja laaja-alaista. Naisella on ainutlaatuiset, uuden elämän luomiseen tarkoitetut voimavarat. Tätä voimaa voi käyttää paljoon muuhunkin. Opit tietoisesti virrattamaan, puhdistamaan ja käyttämään naisenergiaasi, jolla on aivan omat kanavansa energiakehossamme. Naiset virittäytyvät helposti muiden ihmisten tunteisiin, ajatuksiin ja haluihin. Sitten he elävät itselleen vieraalla tavalla ihmetellen, miksi niin on. Opettelemme hankkiutumaan eroon vieraasta ja tarpeettomasta. Tavoitteena on ymmärtää ja saada jokapäiväiseen käyttöön se valtava voimavara, jonka Luoja on antanut jokaiselle naiselle. VAIN NAISILLE! Hinta 80 €.

Numerologia

13. Numerot kertovat
(peruskurssi)

Mitä syntymäaika kertoo ihmisestä? Entä nimet? Miten nimien ja syntymäajan suhde vaikuttaa elämänlaatuun (terveys, ura, ihmissuhteet jne.)? Miksi elämä muuttuu, kun mennään naimisiin tai muuten vaihdetaan nimeä? Voiko numerologiaa soveltaa esim. ihmissuhteisiin? Miksi ja miten numerologia voi auttaa ihmisiä luomaan paremman elämän? Otamme asiasta selvää harjoitusten ja esimerkkien avulla. Hinta 80 €, oikeuttaa alennukseen intensiivikurssin hinnasta. Lue lisää »


14. Uuden Ajan numerologia
(60 tunnin intensiivikurssi)

Miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän vaihtaa nimiä? Gladys Lobos on tutkinut aihetta yli 50 vuotta ja luonut sen pohjalta ainutlaatuisen järjestelmän ihmisten auttamiseksi ja heidän sisäisten voimavarojensa vapauttamiseksi tasapainottamalla heidän numerologiset värähteensä. Numerologialla voidaan vastaavasti edesauttaa myös yritysten menestymistä. Numerologia on täydellinen tie itsetuntemukseen, joka toisaalta paljastaa sisäisen potentiaalisi, mutta myös sen ilmaisemisen tiellä olevat esteet ja epäharmoniset värähteet, niin että voit tehdä syvällisiä muutoksia saavuttaaksesi elämäsi päämäärät.
– Kurssi antaa sinulle ammattinumerologin valmiudet. Harjoiteltuasi lisää voit auttaa muitakin niin mielenrauhan, ihmissuhteiden, terveyden kuin urankin suhteen tasapainottamalla heidän numerologiset värähteensä. Hinta 625 €, sisältäen materiaalin, nyt suomeksi/ruotsiksi! Lue lisää »

Selvänäköisyys

15. Energian selvänäköinen lukeminen

Me kaikki luemme jo energiaa – arvaamme, kuka soittaa tai tiedämme, kun joku valehtelee. Kurssilla opit tekemään tämän tietoisesti, hallitusti ja turvallisesti. Opit lukemaan ja tulkitsemaan ihmisen energiakenttää eli auraa sisäisillä silmilläsi. Eri henkilöt aistivat energiaa eri tavoin: jotkut näkevät, toiset tuntevat tai tiedostavat intuitionsa avulla. On mahdollista lukea myös ihmissuhteiden, projektien ym. energiaa. Tällä kurssilla opittavat tekniikat ovat perustana selvänäkijä- ja parantajakoulutus-ohjelmallemme. Tulet hämmästymään siitä, mihin pystyt! Energian lukeminen on hauskaa!
Ota mukaan värikynät ja muistiinpanovälineet! Hinta 170 €. (Pääsyvaatimus: Oman Voiman Avaimet, Elämänpeili, Energiahoito 1.)


16. Tarot – portti sielun maisemaan

Tarot-kortit kuvastavat kysyjän henkistä tilaa ja niitä voi käyttää yhdessä muiden energian lukutekniikoiden kanssa. Ne voivat antaa
vastauksen kysymyksiin henkisestä kasvusta, terveydestä, ihmissuhteista, urasta, taloudesta ym. Ne kuvaavat tilannetta ja antavat osviittaa vaihtoehtoisista toimintatavoista ja niiden seurauksista. Kurssilla opit käyttämään kortteja eri alueiden intuitiiviseen tulkintaan. Ota mukaasi Alistair Crowleyn ”Thoth Tarot” -kortit sekä mielellään myös ”Osho Transformation Tarot” -korttipakan (kysy meiltä neuvoa korttien hankkimiseen). Hinta 85 €. (Pääsyvaatimus Energian selvänäköinen lukeminen.)

Muut kurssit

17. Manifestointi – toiveista totta!

Tarkoitus on, että elämämme on vaurasta ja että voimme hyvin. Mitä se merkitsee sinulle? Rakkautta? Elämäniloa? Viisautta? Taloudellista turvaa? Rahaa kuin roskaa? Pelottomuutta? Vapautta? Voit luoda mitä vain haluat, sinä olet rajaton olento. Kurssilla saat tekniikoita ja opastusta siihen, kuinka työstät energiaa, ajatusta ja tahtoasi luodaksesi sen mitä elämässäsi tarvitset. Käsittelemme manifestointia myös henkiseltä kannalta, sillä todellisuudessa se on voimallinen henkisen opetuksen muoto. Katsomme minkälaisia haasteita tielle usein sattuu ja mitä tehdä niille. Universumissa kaikki kiertää – astu virtaan! Hinta 90 €.


18. Enkelit
Brita Ekbergin uudistunut enkelikurssi

Tervetuloa ihanalle enkelikurssille! Teemme meditaation ja tapaamme oman suojelusenkelimme. Otamme meditaatiossa yhteyttä myös Kristusenergiaan sekä Pyhän Hengen energiaan. Lopuksi lähetämme valoa Suomelle juhlan kunniaksi. Meditaation jälkeen voit esittää kysymyksiä ja Brita antaa halutessasi lisäohjausta.  Kurssi perustuu Britan kokemuksiin enkeleistä 26 vuoden ajalta. Kurssin hinta on 75€.
Kurssin jälkeen Brita katsoo halutessasi erikseen suojelusenkeliäsi ja kertoo mitä hän näkee. Lyhyt lukemus on vapaaehtoinen. Lukemuksen hinta on 25€.
Halutessasi voit ilmoittautua tai pyytää lisäinfoa brita.ekberg@elisanet.fi tai 0406580870.
Tervetuloa valon maailmaan!

Brita on vuodesta 1991 kulkenut henkistä tietä tietoisesti enkeleiden ja Planetaarisen hierarkian valaistuneiden mestareiden opastuksella. Hän on työskennellyt henkisenä opettajana Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.