Toiminta


Toimintamuotojamme ovat mm:

Avoin ilta kerran kuussa:
– klo 19 voit osallistua ohjattuun meditaatioon
– klo 19.45 alkaen teemme energiahoitoja kaikille haluaville. Voit tulla myös vain keskustelemaan ja viihtymään.
– Illan päätteeksi noin klo 21 teemme valotyötä koko Maa-planeetalle. Valitsemme yhteisen kohteen, johon virratamme valoa ja rakkautta, turvallisesti ja henkisten lakien mukaisesti.
– Illan maksu on vapaaehtoinen.
Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Teemapeilit keskiviikko-iltaisin klo 17.30:
Reilu tunti johdettua työskentelyä ryhmän suoman voimakkaamman valon turvin avuksi juuri sinun henkilökohtaisten elämänsolmujesi avaamiseen Elämänpeilin tekniikoilla. Teemat osallistujien valinnan mukaan: itsetunto, itsensä toteuttaminen/elämäntehtävä, kehon hyvinvointi/terveys, parisuhteet/naiseus/miehisyys, raha/manifestointi, työ/ura…
Hinta vain 10 € / kerta. Tule silloin kun haluat ja tarvitset!
(Elämänpeili/Med. II-kurssin käyneille.)
Lue lisää »>

Konsultaatiot ja hoidot

Teemme myös numerologisia konsultaatioita, jossa laadimme Sinulle yksityiskohtaisen luonneanalyysin sekä ehdotukset mahdollisten ristiriitaisuuksien ja epäharmonisten värähteiden tasapainottamiseksi mm. uusien nimien ja/tai nimikirjoitusten muuttamisen avulla. Tulkinta kestää n. 2,5-3 tuntia. Hinta 140 €, sähköpostitse lähetettynä +40 €.
Lue lisää »

Voit tilata tarot-tulkinnan elämäntilanteestasi esim. vuodeksi eteenpäin tai yksityisen energia-, kristalli- tai naisenergiahoidon tai selvänäkijän konsultaation.
Hinta 60 € / tunti, 30 € / 30 min.

Hoitoja ajanvarauksella:

Yksittäiset hoidot:
60 € / tunti (energia-, kristalli- tai naisenergiahoito, TFT-hoito, Matrix)

Hoitopaketit:
TFT + Matrix 5 kerran hoitopaketti kipuun, levottomuuteen, unihäiriöihin jne. 1-1,5 tuntia/kerta à 240 €. Huom! Hoitopaketissa on takuu – jos heti 1. kerralla ei tunnu muutosta parempaan sinun ei tarvitse maksaa mitään.
Lue lisää hoidoistamme »

Teemme lisäksi (ajanvaraus) noin 2 tuntia kestäviä aura- ja naislukemuksia:

Auralukemus on henkisen tilanteesi kartoitusta selvänäköisesti. Katsomme energiakentästäsi, mitä olet luomassa elämääsi juuri nyt ja mistä ehkä olet valmis päästämään irti. Hinta 120 €.
Lisätietoa auralukemuksesta (ladattava pdf-tiedosto) »

Naislukemus on yhdistetty energialukemus ja energiahoito erityisesti naisena olemisen kannalta. Selvitämme ja hoidamme ongelmia ja vaivoja, jotka kuuluvat naiseuteen sekä fyysisesti että henkisesti, esim. suhteet vastakkaiseen sukupuoleen ja perheeseen, sukupuolielinten vaivat sekä suvun jatkamiseen liittyvät asiat. Hinta 120 €.