Toiminta


Toimintamuotojamme ovat mm:

Peili-, energiahoito- ja valotyöilta

keskiviikkoiltaisin klo 17.30 – n. klo 20.30 (ei aattoina eikä pyhinä):

Teemapeilit ryhmässä klo 17.30:
Reilu tunti johdettua työskentelyä ryhmän suoman voimakkaamman valon turvin avuksi juuri sinun henkilökohtaisten elämänsolmujesi avaamiseen Elämänpeilin tekniikoilla. Teemat osallistujien valinnan mukaan: itsetunto, itsensä toteuttaminen/elämäntehtävä, kehon hyvinvointi/terveys, parisuhteet/naiseus/miehisyys, raha/manifestointi, työ/ura…
Hinta vain 12 € / kerta. Tule silloin kun haluat ja tarvitset!
(Elämänpeili/Med. II-kurssin käyneille.)
Lue lisää »

– n. klo 19.15 jatkamme iltaa tekemällä valotyötä koko Maa-planeetalle. Valitsemme yhteisen kohteen, johon virratamme valoa ja rakkautta, turvallisesti ja henkisten lakien mukaisesti.

– Teemme myös haluttaessa energiahoitoja joko paikalla olijoille tai etähoitona valotyön yhteydessä. Vapaaehtoinen maksu.

Konsultaatiot ja hoidot ajanvarauksella

Teemme myös numerologisia konsultaatioita, jossa laadimme Sinulle yksityiskohtaisen luonneanalyysin sekä ehdotukset mahdollisten ristiriitaisuuksien ja epäharmonisten värähteiden tasapainottamiseksi mm. uusien nimien ja/tai nimikirjoitusten muuttamisen avulla. Tulkinta kestää n. 2,5-3 tuntia. Hinta 100 euroa, tasapainotusehdotuksin 160 euroa. Teen konsultaatioita myös etänä, jolloin lähetän kirjallisen materiaalin sähköpostitse ja sitten teemme konsultaation puhelimitse, Facebook Messengerillä tai vaippapa Skypellä. Suosittelen kuitenkin aina henkilökohtaista käyntiä, mikäli se suinkin on mahdollista. Lähetetyssä versiossa on enemmän työtä, siksi veloitan siitä +30 euroa.
Lue lisää »

Voit tilata tarot-tulkinnan elämäntilanteestasi esim. vuodeksi eteenpäin tai selvänäkijän konsultaation.
Hinta 70 € / tunti, 35 € / 30 min.

Hoitoja ajanvarauksella:

Yksittäiset hoidot:
70 € / tunti (energia-, kristalli- tai naisenergiahoito, TFT-hoito, Matrix)

Hoitopaketit:
TFT + Matrix 5 kerran hoitopaketti kipuun, levottomuuteen, unihäiriöihin jne. 1-1,5 tuntia/kerta à 280 €. Huom! Hoitopaketissa on takuu – jos heti 1. kerralla ei tunnu muutosta parempaan sinun ei tarvitse maksaa mitään.
Lue lisää hoidoistamme »

Teemme lisäksi (ajanvaraus) noin 2 tuntia kestäviä aura- ja naislukemuksia:

Auralukemus on henkisen tilanteesi kartoitusta selvänäköisesti. Katsomme energiakentästäsi, mitä olet luomassa elämääsi juuri nyt ja mistä ehkä olet valmis päästämään irti. Hinta 160 €.
Lisätietoa auralukemuksesta (ladattava pdf-tiedosto) »

Naislukemus on yhdistetty energialukemus ja energiahoito erityisesti naisena olemisen kannalta. Selvitämme ja hoidamme ongelmia ja vaivoja, jotka kuuluvat naiseuteen sekä fyysisesti että henkisesti, esim. suhteet vastakkaiseen sukupuoleen ja perheeseen, sukupuolielinten vaivat sekä suvun jatkamiseen liittyvät asiat. Hinta 160 €.