Verksamhet


Våra verksamhetsformer omfattar bl.a:

Spegel-, healing- och ljusarbetskväll

onsdagar kl. 17.30- ca.20.30 (ej helg eller dag före helg):

Temaspeglel i grupp varje onsdag kl. 17.30:
En chans att jobba en timme under vägledning med hjälp av den starkare energi som grupparbete ger på att lösa Dina egna personliga livsknutar med hjälp av Livsspegeltekniken! Kom när Du vill och behöver det! Val av teman enligt deltagarnas önskan: Självkänsla, självförverkligande/livsuppgift, kroppens välbefinnande/hälsa, parrelationer/kvinnlighet/manlighet, pengar/manifestering, arbete/karriär …
Pris endast 15 €/gång. Kom när Du vill och behöver det!
(Kräver kunskaper ur Livsspegeln/Med. II.)
Läs mera »

– ca. kl. 19.15 fortsätter kvällen med ljusarbete för vår planet. Vi väljer tillsammans en plats/ett tema, dit vi strömmar ljus och kärlek, tryggt och enligt de andliga lagarna.

– de som önskar kan också få healing på plats eller på distans i samband med ljusarbetet. För detta uppbärs en frivillig avgift.

Konsultationer och behandlingar med tidsbokning

Vi gör också numerologiska konsultationer, där du får en detaljerad individuell personanalys samt förslag till hur du kan balansera upp eventuella disharmonier och svagheter t.ex. genom nya namn och/eller ändring av namnteckningen. Tolkningen tar 2,5 – 3 timmar. Pris 130 €,  med balanseringsförslag 210 €/2200 SEK. Jag jobbar också på distans. Då skickar jag materialet per e-post och så gör vi konsultationen per telefon, Facebook Messenger eller t.ex. Skype. Jag rekommenderar alltid ett personligt besök om det bara är möjligt.
Läs mera »

Du kan beställa en tarot-tolkning om Din livssituation t.ex. för ett år framåt eller en clairvoyant konsultation. Pris 90 €/h, 45 €/30 min.

Behandlingar med tidsbokning:

Enstaka behandlingar:
90 € / timme (healing-, kristall- eller kvinnlig healing, TFT-behandling, Matrix)

Behandlingspaket:
TFT + Matrix 5 gångers behandlingspaket mot smärta, oro,
sömnproblem etc. 1-1,5 h/gång, à 360 €.
Obs! I behandlingspaketet ingår garanti – om du inte känner en förändring till det bättre redan första gången behöver du inte betala något.
Ytterligare information:
Läs mera om våra behandlingar »

Du kan även boka tid för en ca två timmar lång aura- eller kvinnlig läsning.

En auraläsning är en clairvoyant klarläggning av Din andliga situation. Vi ser på Ditt energifält på många nivåer, på vad Du håller på att skapa i Ditt liv just nu och vad Du eventuellt är redo att släppa. Pris 210 €.
Mera om auraläsningar (pdf) »

En kvinnlig läsning är en kombinerad läsning och healing sedd ur specifikt kvinnlig synvinkel. Vi utreder och sköter både fysiska och psykiska problem som hör ihop med kvinnlighet, t.ex. problem i sexuella och familjerelationer, underlivsbesvär och problem med fortplantning. Pris 210 €.