Erfarenheter


« Tillbaka

Praktiska exempel på vad som hänt efter en förändring av den numerologiska vibrationen:

Självförtroende, egen kraft:

Kvinna, 53 år:

En man upplevde före giftermålet, att flickvännen hade initiativförmåga och var självständig. Efter att de gift sig undrade mannen över att kvinnan inte längre hade egna åsikter, hon bara samtyckte med mannen i allt. I och med äktenskapets namnbyte byttes kvinnans inre etta som gett henne självförtroende ut mot en osäker inre tvåa. Småningom blev det skilsmässa men kvinnan har fortfarande kvar den inre tvåan och hon verkar inte riktigt kunna skapa sig ett självständigt liv.

Kvinna, 62 år, sjukskötare:

Jag ställde alltid upp och hjälpte, skötte och lyssnade på andra och jag tog  lätt på mig också andras arbetsuppgifter. Min numerologiska karta avslöjade att jag hade bara tvåor överallt: födelsetalet, dagen, inre och yttre talet… Mitt liv ändrades i och med tilläggsnamnen då jag fick en inre etta. Nu kan jag stå på mig och kan ta tid också för mig själv. Jag har lärt mig säga ”nej”.

Kvinna, 42 år:

Numerologen berättade  för mig att mitt födelsetal är en etta, så jag älskar ett självständigt och oberoende liv. Det är sant, sade jag, men före det hade jag alltid varit tvungen att leva på andras villkor, även om jag också hade en yttre etta, vilket gjorde att jag verkade självständig och stark i andras ögon. Jag hade dock inte en enda etta i verktygsraden så jag hade ingenting att förverkliga min självständighet med. Därför hade jag alltid hamnat i skuggan av andra. När jag tagit till mig de nya namnen blev det ändring på saker och ting!

”Tvångshjälparen”
Man, 35 år:

Jag gick med i en klubb där medlemmarna fick smeknamn. Jag fick ett väldigt behov att vara till hjälp och stå till tjänst (Jag fick mästartvåans mål). Småningom började alla undvika mig och mina försök att hjälpa till, för jag hade inte en enda tvåa i min verktygsrad, d.v.s. jag hade ingen förmåga alls att se vad andra verkligen behöver och hur jag kunde hjälpa dem. Saken rättades till genom en balansering av min numerologiska karta.

En sluten karta:

Kvinna, 41 år:

Jag hade en totalt sluten karta, d.v.s. födelsetalet, dagen och portarna för självuttryck bestod av jämna tal. Jag kände mig fångad som ett lejon i bur – jag hade mycket att ge men när jag försökte ge det måste jag alltid först bryta mig ut ur buren med våld. Det tog alla mina krafter och när jag väl kommit ut orkade jag inte längre ge andra det jag hade velat. Genom att portarna öppnades vid balanseringen fick jag möjlighet att skapa mig en ny karriär och hittade också en ny  parrelation.

Kvinna, 60 år:

Jag hade en sluten karta och dessutom en yttre åtta, vilket gjorde att jag såg sträng ut och mycket äldre än mina år. Jag kände mig inte heller fri att leva mitt eget liv. När portarna öppnades och den yttre åttan byttes mot en glad trea började t.o.m. mina ansiktsrynkor slätas ut till den grad att människor undrar vad som hänt mig när jag ser ut att ha blivit femton år yngre!

Livskontroll:

Man, 30 år:

Jag hade återvänt till Sverige från USA och försökte skapa mig ett nytt liv. Jag hade fått min numerologiska karta gjord redan i USA. Ingenting gick dock enligt planerna i Sverige. Det var lika illa som det hade varit i USA den sista tiden innan jag åkte hem. Jag checkade kartan hos en numerolog. Allt var okej, utom min namnteckning, som gav mig ett femmans öde. Det är inte värt för en person med ödet fem att göra upp planer för något kommer alltid i vägen och hindrar dem från att förverkligas. När jag fick råd om hur jag skulle skriva min namnteckning på ett nytt sätt började jag komma på fötter. Först fick jag ett tillfälligt jobb som sedan ändrades till en fast anställning och jag har nyss hittat en härlig bostad åt mig!

Hälsa:

Kvinna, 45 år:

Läkarna fick inte bukt med mitt eksem som gav mig jätteklåda och hittade ingen förklaring till varför mina armar och ben darrade okontrollerat. Enligt numerologen hade jag bara femmor i min karta: Födelsetalet, portarna 5-5-1 och till råga på allt 17 femmor i verktygsraden! Det var inget under att femmorna åstadkom en överhastighet i min energi som belastade mitt nersystem så hårt att jag blev sjuk! Efter att ha lärt mig de nya namnen blev min hälsa bättre, eksemet försvann helt och för första gången i mitt liv upplever jag inre frid!

Kvinna, 28 år:

Efter ett förhållande till en man blev mitt liv totalt självdestruktivt. Jag hamnade i en djup nedåtgående spiral försökte begå självmord inte bara en utan åtta gånger! Jag blev dock alltid funnen i tid. Den numerologiska tolkningen avslöjade, att smeknamnet som min kille givit mig och som jag älskade hade gett mig de portar som har den starkaste tendensen till självdestruktion och depression. Det enda som räddade mig var att jag hade 13 tursamma treor i min verktygsrad.