Kokemuksia


« Takaisin

Käytännön esimerkkejä numerologisen värähteen muutoksen vaikutuksista:

Itseluottamus, oma voima:

Nainen, 53 v:

Mies koki seurusteluaikana naisystävänsä oma-aloitteiseksi ja itsenäiseksi. Naimisiin menon jälkeen mies ihmetteli, kun naisella ei enää ollut omia mielipiteitä, hän vain myötäili miehen mielipiteitä. Avioliiton myötä naisen sisäinen itseluottamusta antanut ykkönen oli vaihtunut epävarmaksi kakkoseksi. Vähitellen tuli avioero, mutta naisella on edelleen tuo sisäinen kakkonen eikä hän oikein tunnu löytävän itsenäistä elämää.

Nainen, 62 v, sairaanhoitaja:

Olin aina auttamassa, hoitamassa, kuuntelemassa toisia ja minulle kerääntyi helposti muidenkin työt tehtäviksi. Numerologinen karttani paljasti, että minulla oli pelkkää kakkosta joka paikassa: syntymäluku, päivämäärä, sisäinen ja ulkoinen luku… Elämäni muuttui lisänimien myötä, kun sain sisäisen ykkösen. Nyt pystyn pitämään puoliani paljon paremmin ja osaan ottaa aikaa myös itselleni. Olen oppinut sanomaan ”ei”.

Nainen, 42 v:

Numerologi kertoi minulle, että syntymänumeroni on ykkönen, joten rakastan itsenäistä, riippumatonta elämää. Se on totta, mutta siihen mennessä olin aina joutunut elämään muiden ehdoilla, vaikka minulla oli myös ulkoinen ykkönen, mikä teki minusta muiden silmissä itsenäisen ja voimakkaan. Minulla ei kuitenkaan ollut ainoatakaan ykköstä työkaluissa, joten minulla ei ollut mitään, millä toteuttaa itsenäisyyttä. Siksi olin aina jäänyt muiden varjoon. Uudet nimet sisäistettyäni alkoi tapahtua!

”Avulias aatu”
Mies, 35 v:

Liityin kerhoon, jossa jäsenille annettiin lempinimet. Minulle tuli valtava tarve olla avuksi ja palvella. (Sain päämääräksi mestarikakkosen.) Vähitellen kuitenkin kaikki alkoivat vältellä minua ja auttamisyrityksiäni, minulla ei nimittäin ollut työkaluissa ainoatakaan kakkosta, eli ei minkäänlaista kykyä nähdä mitä muut todella tarvitsevat ja miten heitä voisi auttaa. Asia korjaantui numerologisen kartan sisältämien lisänimien myötä.

Suljettu kartta:

Nainen, 41 v:

Minulla oli täysin suljettu kartta eli syntymäluku, päivä ja itseilmaisun portit olivat parillisia numeroita. Tunsin olevani ahdistunut kuin leijona häkissä – minulla oli paljon annettavaa, mutta kun yritin antaa sitä, jouduin aina työntymään läpi harmaan kiven. Siihen voimat sitten uupuivatkin, enkä enää jaksanut antaa muille  sitä mitä halusin. Porttien avaamisen myötä pääsin luomaan uutta omaa uraa ja löysin uuden miesystävänkin.

Nainen, 60 v:

Minulla oli suljettu kartta ja lisäksi ulkoinen kahdeksikko, mikä sai minut näyttämään ankaralta ja paljon vuosiani vanhemmalta. En myöskään kokenut vapautta elää omaa elämääni. Kun portit avattiin ja ulkoinen kahdeksikko muuttui iloiseksi kolmoseksi, kasvoryppynikin alkoivat silottua siinä määrin, että ihmiset ihmettelevät, mitä minulle on tapahtunut, kun näytän nuortuneen viisitoista vuotta!

Elämänhallinta:

Mies, 30 v:

Olin palannut Ruotsiin Havaijilta ja yritin luoda itselleni uutta elämää. Minulle oli tehty numerologinen kartta jo USA:ssa. Mikään ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan Ruotsissa, niin kuin se ei loppuaikoina ollut mennyt Havaijillakaan. Tarkistutin karttani numerologilla. Kaikki oli kunnossa, paitsi nimikirjoitukseni, joka loi minulle viitoskohtaloa. Viitoskohtaloisen ei kannata laatia suunnitelmia, koska jotain tulee aina väliin estämään niiden toteutumisen. Kun minulle neuvottiin uusi tapa kirjoittaa nimikirjoitukseni, rupesin pääsemään jaloilleni. Sain ensin tilapäistyötä, sitten paikka vakinaistettiin ja olen juuri löytänyt itselleni ihanan asunnon!

Terveys:

Nainen, 45 v:

Lääkärit eivät saaneet kuriin valtavasti kutisevaa ihottumaani eivätkä löytäneet syytä raajojeni tärinään. Numerologin mukaan minussa oli pelkkää viitosta: Syntymäluku, portit 5-5-1 ja vieläpä 17 viitosta työkaluissa. Ihmekös tuo, jos energian sisäinen ylinopeus kuormitti hermostoani sairauteen asti! Opeteltuani uudet nimet terveyteni koheni, ihottuma hävisi kokonaan ja koen ensimmäistä kertaa elämässäni sisäistä rauhaa!

Nainen, 28 v:

Erään miessuhteen myötä elämäni muuttui täysin itsetuhoiseksi. Jouduin syvään alakierteeseen ja yritin itsemurhaa en yhden, vaan kahdeksan kertaa! Minut kuitenkin löydettiin aina ajoissa. Numerologinen tulkinta paljasti, että miesystäväni minulle antama lempinimi, johon olin äärettömän ihastunut, oli antanut minulle voimakkaimmin itsetuhoon ja masennukseen viittaavat portit. Minut pelasti vain se, että työkaluissani oli 13 onnekasta kolmosta.